Varumärke Seven/East

Vi har ett litet parti exklusiva smycken från Seven/East nu som verkligen är härliga att bära!

Så här beskriver de sitt varumärke: 

OM SEVEN/EAST

SEVEN/EAST är ett svenskt accessoarvarumärke, för män och kvinnor, grundat av mor och dotter Lena och Johanna Westerdahl. Rötterna finns i svenska Halmstad men designinspirationen hämtar vi på våra resor i hela världen. Alla våra styles designas i Halmstad, med havet och naturen nära.

Materialen vi använder i våra smycken är till största delen naturliga, som rostfritt stål, sötvattenpärlor, stenar och läder. Alla självklart nickelfria. Sjalarna gör vi i bomull, lin, ull, siden och polyester. Till slipsar, näsdukar och flugor arbetar vi bara i naturmaterial. Alla produkter tillverkas hos våra nära vänner i Kina och den höga kvaliteten är noggrant kontrollerad. De tillverkare vi valt att arbeta med följer också våra code of conducts och vi besöker ofta fabrikerna för att säkerställa att alla som arbetar där har det riktigt bra.

NAMNET

SEVEN kommer från siffran 7 som syftar till den ständiga förvandlingen som bland annat finns i den sjunde vågen och kroppens sju chakran. EAST symboliserar Fjärran Östern som fascinerar oss med sin kultur och sina seder.